Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Warhammer 40,000: Space Marine teszt

2012.01.22

 

Sziasztok én egy új tesztelő vagyok az XGT-nél. A nevem Senti. Na de ennyit rólam!

Most a Warhammer 40,000 Space Marine-ról írnék. Először is a kampányról beszélnék nektek. Kb. 8-10 óra hosszú. Én személy szerint élveztem, de néha egy kicsit unalmas volt . Szerintem megéri végigjátszani, mivel remek feszültség levezető.

 

spacemarine1.jpg

 

A történetről annyit, hogy az orkok megtámadnak egy gyárbolygót, ahol az emberiség számára elég fontos Titán lépegetők készülnek, így a vezetőség úgy határoz, hogy bevetnek minket, vagyis az Űrgárdistákat. A grafika nem annyira szép, de csúnyának semmiképpen nem lehet nevezni. Egyszerre akár 5 fegyver is lehet nálunk: egy pisztoly,egy géppisztoly, 2 darab nehézfegyver (amit kedvünkre cserélgethetünk) és egy közelharci fegyver. Az életünk töltését elég érdekesen oldották meg, mivel csak úgy tudjuk visszatölteni, ha valakit fetaliti-vel nyírunk ki, ezzel kb. visszatöltjük életünk 4 tizedét. Most pedig a multiplayer-en a sor.                             

images.jpg

 

 

 

 

 

A Space Marine multiplayere egy kicsit a CoD-ra hasonlít. Itt is lehet perkeket beállítani,challenge-eket teljesíteni amikért XP-t kapunk, új fegyvereket szerezhetünk és nem utolsó sorban páncélokat is szerezhetünk, amiknek mindössze annyi a jelentőségük, hogy jobban nézünk ki tőlük. Ami a VERSUS meccsekben elszomorított, hogy csak 3 játékmód és 5 pálya van, kivéve a DLC-vel rendelkezőknek mivel ők 8 pályán „tanulhatnak káromkodni” de arra az 5/8 pályára nem lehet panasz. Ja és kasztot is lehet választani. Van Devestator:csupa nehézfegyvere van; Tactical marine:ő nem a nagyobb tömegek lemészárlására szakosodott, hanem inkább az erősebb ellenfelekre és nagyon jó perkjei vannak; és van az Assault marine:jump pack-ja van és ő kapja meg a legjobb közelharci fegyvereket, de lőfegyvernek maximum egy géppisztolyt tud használni. És a multiplayer-en belül ott van az EXTERMINATUS mód, ami világnyelven a cooperative. Itt is a multiplayer cast-okkal vagyunk és a hullámokban támadó ellenséget kell visszaverni.

 

Összességében szerintem ez egy nagyon jó játék lett. A kampány talán néha kicsit unalmas, de akkor is jó. A multiplayer pedig szerintem nagyon jó lett és folyamatosan jönnek majd hozzá a DLC-k, amik közül pár darab ingyenes lesz, mint pl:a cooperative vagy a capture the flag mode .Az én értékelésem:

90%                                                                                                                                                                                    Senti

 

 
 
A teszt favicce pedig:
Két katona sétál a harcmezőn,mondja az egyik.
-Hallod én nagyon le vagyok törve...
-Tudod mit?Lépj rá egy taposóaknára!
-De miért?
-Hát az majd feldob!