Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Transformers Dark of the Moon

2011.10.07

Transformers Dark of the Moon

Most a Dark of the Moon-t fogom bemutatni. Még a tesztelés előtt elmondanám , hogy én miképp viszonyulok a Transformershez. Én amikor láttam az első részt nagyon megtetszett és rögtön megvettem a játékot is belőle. Nekem hihetetlenül tetszett és beszereztem a második részt is (a filmet is megnéztem).Nekem a Reveng of the Fallen (a játék) nem annyira tetszett, mint az egy de azért ez is jó volt. Aztán jött a War of Cybertron amit ugyan csak megvettem. Nekem a War of Cybertron tetszett mind közül a legjobban. Mellesleg abban nagyon tetszett a grafika ,a játékmenet és hát az is , hogy Transformers. Na és a War of Cybertron után jött a Dark of the Moon. Mielőtt megvettem volna a Dark of the Moon-t játékot ,megnéztem a filmet(3D-ben).Nem volt ahhoz fogható, mint amikor 3D-ben verik egymást a 10m-es robotok. Aztán megvettem a játékot is.

A játék a film előzményeit tudatja velünk. Ez nem is lenne baj ,ha nem 8 pályán keresztül vinné ezt véghez a kiadó. A játék leginkább a War of Cybertron játékmenetére hajaz, kisebb- nagyobb eredménnyel. A játékban nincs a megszokott Autobot vagy Álcák kiválasztása ,hanem néha evvel néha avval(például első pálya Űrdongóval utána Ironhide aztán valami ismeretlennel(én nem ismertem) aztán Soundwave-vel). Ez engem idegesít, hogy össze-vissza keveri a dolgokat. Másik a grafika, még mindig majdnem olyan mint a 1 és 2 kettő grafikája. Azt is elmondanám , hogy a War of Cybertron-nak szebb volt a grafikája mint a Dark of the Moon-nak. Bár ez lehet , hogy azért mert az(War of Cybertron) színes ez pedig a legtöbb pályán szürke, barna, kék és fekete. A játék hossza kb. 4-5 óra (nem mértem csak úgy kb.). A játékkal még az is baj , hogy kicsit unalmasak a feladatok. A kampány tűrhető de messze nincs olyan jó mint az 1 és a War of Cybertron.

A Multiplayer-ben nincs sok dolog amibe bele tudok kötni. Az a legnagyobb hiba benne , hogy csak 5 pálya van. Ez nagyon kevés. Úgy mellesleg nem olyan rossz van Team Deathmatch, Deathmatch és Conquest. Van négy kaszt autó,repülő,tank és kamion. A játékban vannak képességek (például gyorsan regenerálódik az életed, erősebb vagy és stb.). A pályákon vannak lerakva erősítők: dupla erő , pajzs és még valami amire nem jöttem rá.

Végeredményben ez egy gyenge folytatás ami nem azt jelenti , hogy nem éri meg végig vinni csak annyit, hogy sokkal jobban megéri megvenni a War of Cybertron-t vagy az első részt. A grafika szerintem már eléggé elavult, a kampány gyenge és multi sem olyan kiemelkedő. Az én pontszámom....

 

5.5/10

Bocitej

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.