Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Darkness II teszt

2012.02.21

The Darkness II

 

Helló mindenki, most a Darkness 2-ről írnék nektek. Erről a játékról azt kell tudni ,hogy elképesztően brutális. Na ,de erről később. A történet az ,hogy van ez a csávó: Jackie Estecado aki nem csak ,hogy a New York-i maffia vezére, hanem egyben a „Darkness” birtoklója. Ez hatalmas erővel ruházza fel ,de szép lassan tönkre is teszi mentálisan és fizikailag is. Az első részben például nem engedte ,hogy megmentsük a barátnőnket ezért a szemünk előtt loccsantották ki az agyát. Márpedig ő volt Jackie mindene, úgyhogy ettől a ponttól csak a bosszú vezérelte és a darkness-szel már csak szigorúan kényszerkapcsolatban vannak. Mivel bosszú ígéretét beváltotta barátnője gyilkosain és a darkness-t gyakorlatilag bezárta a testébe most éppen nincs semmi célkitűzése egészen addig, amíg egyik este egy étteremben támadás nem éri Jackiet és cimboráit. Eléggé elbánnak velünk ezért úgy döntünk kiengedjük a darkness-t, aki ugyanezért érvel.

Innentől kezdve megkezdődik a mészárszék. Az ellenségeket combok-kal tehetjük el láb alól például: kitéphetjük a gerincüket koponyástul, hosszában téphetjük szét őket, és letéphetjük a fejüket is. Persze ezeknél jóval több van. Van egy elég jó fejlődési rendszer ahol az ölésekért kapott pontokat költhetjük el. A grafika nekem nagyon tetszett, mivel elég jó feelinget ad ez a képregényes grafika. És mindenkit figyelmeztetek ,hogy ezt semmiképpen ne vegyék meg azok, akik már a teletabikon is elsírták magukat, mert OLYAN IJESZTŐEK. A hangok szerintem rohadt jók, erre jó példa Johnny Powell, aki folyamatosan dadog és szinte egy szót nem bír normálisan kinyögni.

Most jöhet multiplayer. A játék csak coop multit támogat. Ez a singleplayer-rel egy időben játszódik. Ezek az emberek intézik Jackie piszkos dolgait így velük is egy történetet játszhatunk végig, ami sajnos elég rövid. 4 különböző karakter közül nevezetesen: Inugami aki egy japán csávó egy sötétség által felerősített karddal. Különleges képessége: bogarakat küld az ellenfelekre, amik egy ideig lekötik őket. A következő Soshanna aki a Noszad-ból jött és egy elég hasznos „sötét shotgun-ja” van. Különleges képessége: fegyver felerősítés. Utána jön JP Dumond aki egy boszorkánydoktor és a sámánbotja elég effektív. Különleges képessége: fekete lyuk idézés. És végül ,de nem utolsó sorban Jimmy Wilson egy ír alkoholista, akinek különleges erővel bíró baltája segít. Különleges képessége:robbanó darklingek hívása. Minden szereplőnek van egy külön fejlesztési fája. Persze a coop kampányon kívül még ott van a coop hit list, ahol különféle küldetéseket kell végrehajtanunk.

Összegzésben ez egy nagyon jó játék csak sajnos kicsit rövid singleplayer: 4-5 óra persze nem legnehezebb fokozaton. A coop is elég jó úgyhogy ha egy bivaly hentelésre vágytok megéri, és a demo alapján is eldönthetitek nektek megéri-e.

 

88%

Senti

 

 

A teszt favicce pedig:

Két falusi atyafi beszélget:

-Te,Józsi! Nem kell egy fél disznó?

-Minek? Csak eldőlne az ólban.

A te pontod?
  
pollcode.com free polls