Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Medal of Honor 2010

2011.09.11

 Medal of Honor

 

Sziasztok most a Medal of Honort fogom bemutatni.

A Medal of honor sorozat eddig mindig a világháborúkat vázolta le. De most nácik helyet tálibok.

A játék arról szól , hogy egy amerikai Tier 1 nevű egységgel megkell ölni a tálibokat.A játékban van single és multi.A kampány sok helyen játszódik , pl.(sivatag,esti sivatag,falu).Ilyen "változatos" pályákat én még az életemben nem láttam. Minden ház,táj és föld majdnem ugyan olyan. Persze a táliboknak nem hiszem, hogy emeletes házai és áruházaik vannak.

 

4353.jpg

 

Az mondjuk fura , hogy majdnem mindegyik házban egy matrac és 10 tonna rakéta van. Vannak azért kitűnő pályák, is mint például, amikor lopakodunk, quadozunk és repcsizunk.

A játékban leginkább a fegyverek voltak elrontva(mint pl. megölünk egy tálibot és felvesszük a fegyverét kapunk egy tárat. Jó tudom ez realisztikus, de akkor is zavaró.). A fegyverekről azt szeretném mondani, hogy szerintem mindegyik használható.Legtöbbszőr M4A1 kapunk, ami szerintem a legjobb fegyver.

A repülős részről még annyit , hogy szerintem jobb lett volna, ha saját magunk irányítjuk nem csak célzunk vele.A kampányról még azt szeretném mondani, hogy elég uncsik a pályák de valamiért én mégis nagyon élveztem.A kampányról mást nem tudok elmondani.

Most jöjjön a multi.A multiról azt szeretném elmondani , hogy előbb a rossz tulajdonságait utána a jó tulajdonságait mondanám el.

Rossz:kevés a fegyver és a pálya. Rossz a gránát, egy-két fegyver. Max. szinten szar ajándék( plusz 1 gránát).

:Hang,fegyver,pályák,látvány és az , hogy az egyik csapat tálib fegyverrel van, a másik pedig amerikai fegyverrel (mint pl. Counter- Strike).A Multiról még annyit , hogy szerintem nagyon gyorsan megunható de annak ellenére klassz. 

Most jöjjön az értékelés.A kampány klassz,izgalmas bár a pályák elég uncsik.A grafika nagyon szép talán szebb mint a 2010-es Black Ops-é.A multija nagyon jó csak az a baj , hogy gyorsan megunható.A játékban a hangok prímán elvannak találva. Összegzésképen a játék nagyon jó , élvezetes és elég hosszú is.

 

8,5/10

Bocitej

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

zőld fa utca 19

(tibor, 2013.03.02 18:07)

kelenenekem

.

(Bull960504, 2011.10.12 14:08)

Elég gyenge lett ez a teszt.. legalább olyat kéne csinálni minden játékhoz, mont ami a GOW3-hoz van