Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gears of War 3: RAAM's Shadow DLC

2011.12.14

 Gears of War 3: RAAM's Shadow

 

Tudom, hogy ez nem egy külön játék, de úgy gondoltam, érdekelhet titeket, megéri-e megvenni. A játék jóval az egy előtt játszódik, méghozzá az első napokban. Ilima várost (ez volt az a város, melyet a kettőben, a szemünk láttára süllyesztett el a hasadék féreg) kell evakuálni, mielőtt a Kryll vihar ideér. Eltérve a megszokottól, nem Marcus-val és barátaival leszünk, hanem a Zeta osztaggal, pár jól ismert szereplővel, meg pár új ismerőssel. Az egyik ilyen új szereplő Michael Barrick (játékban nem, de képregényekben már szerepelt), és Alicia Valera. A csapat tagja még Tai és Minh. A történet jó lett, és mint mindig, a vége nagyon ütős. Önmagában nincs semmi újdonság a játékmenet terén, marat a régi.

raam_gears_of_war_3.png

Egy nagy plusz van a játékban, hogy a sáskák oldalán is megküzdünk. Irányításunk alá vonjuk a sáskák rettegett hadvezérét, RAAM tábornokot. Fegyverünk lesz a félelmetes Kryll pajzs, melyet egyetlen pillanat alatt az ellenségre uszíthatunk. A második játékos egy Elit Theron őrt kap. Ha netán interneten játszanánk a két utolsó játékos egy-egy Elit Mauler-t kapnak. Szerintem ez nagyon jó ötlet volt, érdemes volt beletenni.

A DLC továbbá biztosít nekünk még egy fegyver festést, és megkapjuk a Zeta osztag tagjait, plusz RAAM-ot és a Theron őrt játszható karakternek. Az Achievement-ek szerelmesei további, 250 Gamerscore értékű teljesítendő feladatot kapnak. Külön öröm, hogy a játékot magyarul feliratozták.

A játék szerelmeseinek (mint jómagam) nyugodt szívvel ajánlom, de akik csak most ismerkednek a játékkal, és érdekli őket a története, azok is fizessenek be rá. 1200 MS pont talán kicsit soknak tűnik, de minden percét élvezni fogjátok.