Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gears of War 2

2011.10.01

 Gears of War 2

 

Egy Fantasztikus játék, fantasztikus folytatása.

Na csapjunk is a lovak közé, úgy sincs mit mondanom, amivel húznám az időt.

A történet szerintem nagyon jó. Az elején kapunk egy rövid összefoglalót, mi történt eddig. Erre és minden videóra elmondható, hogy nagyon jó. Élvezettel néztem végig mindet. Plusz magyar felirattal jelent meg a játék, ami sokat dob a hangulaton (tényleg korrekt). Vissza a sztorira. Jól viszi tovább a történetet. Majd az első pálya után kapunk egy olyan ütős videót, hogy csak na. Majd támadást indítunk a sáskák ellen, a föld alatt, a saját terepükön rúgjuk seggbe őket. Lesz egykét fordulat, és egy csomó kérdés amire nem kapunk választ.

Játékmenet: Igazából nincs sok újdonság. Akinek tetszet, most is fog, akinek nem, annak most sem fog. Van kocsis rész. Ez sokkal jobb mint az egyben. Amiben más a játék az a mennyiség. Itt rengeteg sáska van, csak úgy hemzsegnek. Pl.: a Boomerek itt párosával jelenek meg tíz percenként. Ellenség is több lett, bár inkább csak a régiek változtak külsőleg kicsit. Kivétel a kantus (ő amolyan „pap”, aki feléleszti a halottakat, elég zavaró jelenség), plusz a boomerek kaptak új fegyvereket. Fegyver is lett pár új, pl.: lángszóró, gorgon pisztoly (kantus fegyvere), leállítható gépágyú, aknavető.

Multiplayer: Van pár új játékmód, az új fegyverek is elvannak szórva a pályákon. Még mindig az a véleményem mint az egynél, bár evvel sokkal többet játszottam már.

Újdonság: Igazi újdonság a Horda mód. Emberek vagyunk és túl kell élni a hullámokban érkező sáska hordákat. Nem hangzik bonyolultnak, nem is az, de nagyon szórakoztató. Főleg hogy öten is játszhatjuk. Szerintem érdemes volt belerakni, nagyon jól sikerült.

Általános: A grafika nagyon szép és a hangok is jók lettek. Sok mindent nehéz hozzáfűzni, olyan mint az egy (teljesen pozitív értelemben). A játék szerintem kb. egy órácskával hosszabb az egynél. Ugyan úgy lehet co-op-ban játszani. Bár szerintem jóval könnyebb az egynél (persze Insanin így is jó párszor megfingatják az embert.)

 

Összegzés: Igazából rosszat nehéz mondani, nagy hibák nincsenek, kicsik ha vannak, azok is inkább csak megmosolyogtatják az embert. Ami jó volt, az most is, ami rossz, azt nagyrészt kijavították. Plusz a horda mód külön öröm. Szerintem ez egy méltó folytatás, ami túl tesz elődjén.

 

9,5/10

Gykrizsi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.