Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Duke Nukem Forever

2011.09.27

 Sziasztok most a Duke Nukem Forever-t fogom bemutatni.

A játékot már 14 éve fejlesztik és ennek ellenére mégsem annyira kiemelkedő játék.Amikor megvettem ezt a játékot kicsit féltem mert láttam olyan értékeléseket, hogy 5/10 , 6/10 , 9/10 stb. A játékot egy WC-ben kezdjük ahol egy csomó mindent csinálhatunk pl.:csap nyitogatás , pisálás, WC lehúzás. A pálya végén egy nagy szörnyet kell legyőzni. Amikor legyőztük kiderül , hogy csak Duke játszott a Duke Nukem Forever videojátékával. Abba hagyjuk a játékot és észrevettük , hogy megtámadták a házát. Ahogy ezt meglátjuk rögtön lefutunk a Duke (Bat) barlangba ahol egy nagy ágyúval szétakarjuk lőni az anyahajó vas seggét. Amikor már 10 órát vártunk a töltésre kezdődhet a játék. A barlangban észrevesszük , hogy az űrlények szétrongálták az ágyút. E komoly küldetésre kaptunk egy öklöt és ....mást nem is. Gondoljátok, hogy milyen játék az amiben egy ököllel kell megmenteni a világot. Hát, hogy válaszoljak a kérdésetekre nagyon de nagyon beteg játék. A story-ban (ha nevezhetjük így) nagyon változatos pályák vannak pl.:felhőkarcoló,egy űrlény barlang és egy étterem. A változatosságról még annyit , hogy van olyan rész amikor kicsik vagyunk, kocsizunk és lövöldözünk. Ezek közül a legélvezetesebb szerintem amikor kicsik vagyunk mert akkor külön féle ügyességi dolgokon kell túljutni. Szerintem a kampány hosszú, élvezetes és meztelen nőkből gazdagra sikeredet. A single-ben vannak pár pálya végén főellenfelek pl.:három mellű királynő ( űrlény ) , Cyclops és nagy dino szerű valami. Végül is a Single jó, vicces és élvezetes.

Ez a multiról sajnos nem mondható el. A Multiban van terület foglalós, TDM és DDM (Duke Death Match). Ha szintet lépsz kapsz ruhát vagy valamit a lakásodba.

Sajnos a multi ennyi. Én ha már 14 éve fejlesztik elvártam volna egy kicsit jobb Multiplayer-t.

Végül is ez a játék a sok hibán túl jó,élvezetes,humoros és elragadó (már annak akinek bejön ez az enyhén elvont stílus). A grafika néhol gyenge néhol szép(azért meglátszik az a 14 év). A multi rossz ez nem kétség. Az én végeredményem ...

 7,5/10

Bocitej

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.