Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinect Sports

2011.10.15

 

Kinect Sports

 

Nem tudod melyik sport a neked való pingpong, foci, atlétika? A válasz egyszerű: Kinect Sports. Sziasztok most a Kinect Sportsot fogom bemutatni.

Ha valamire azt mondom, hogy nehéz az vagy azért van mert nehéz vagy azért mert dagi, lusta gyerek vagyok. A legtöbbször az utóbbi lesz az igaz. A játékban nincs semmiféle történet, kampány, csak kiválasztod azt a sportot ami neked tetszik és már játszhatod is. Van foci, atlétika, pingpong, röplabda, boksz és bowling. A focit úgy kell játszani, hogy ha nálad van a labda arra fele kell rúgnod amerre csak akarsz, de ha az ellenfélnél van a labda akkor oda kell raknod a lábad ahová jelzi, hogy rúgni fog. Az atlétikában van futás, gátfutás, távol ugrás, gerely hajítás és diszkosz vetés. Ezek közül a gátfutást, távol ugrást és a gerely hajítást mondanám el. A gátfutásban az a lényeg, hogy egy helyben kell futnod és amikor oda érsz egy gáthoz vagy akadályhoz ( nem tudom) és az zöldben elkezd világítani akkor egy nagyot kell ugranod. Ez így megy addig, amíg be nem érsz a célba. A gerely hajításban az a lényeg , hogy ki kell választanod, hogy melyik kezeddel akarod majd eldobni a gerelyt. Amikor kiválasztottad el kell kezdened futni és amikor a sáv vége elkezd zöldben világítani, abban a pillanatban el kell dobni a gerelyt. Ha véletlenül narancssárga a sáv vége és úgy hajítod el akkor érthetően nem fog olyan messze szállni mint ha a zöldben dobnád el. A távol ugrás majdnem ugyan ez csak itt annyi az egész, hogy elkezdesz futni és amikor zöld lesz a sáv vége ugranod kell egy nagyot. A játékokat lehet ketten is játszani ( például atlétika: osztott képernyő, boksz: egymás ellen , pingpong egymással vagy egymás ellen ). Mellesleg a bowling-ot lehet egymás ellen 4-en is játszani. Ez úgy néz ki, hogy az egyik gurít addig a többi pedig vár. A Bowling 4-en nagyon élvezetes tud lenni.

A játékban vannak minijátékok is. Most néhányat elmondok közülük. Az egyik kedvencem amikor két pingpong ütő van a kezedben és az ellenfél 1-2 másodpercenként ad be egy új labdát és azt vissza kell ütnöd. Ez addig megy ameddig le nem jár az idő. A másik kedvencem amikor a röplabdás pályán az ellenfél minden kacattal megdobál (bowling bábu, medicin labda és stb). A harmadik kedvencem amikor te egyedül vagy öt ellenféllel szemben és röplabdákkal dobálnak. Az a feladat, hogy fejjel, lábbal vagy kézzel add vissza a labdát. Szerintem ez elég nehéz. Még nem beszéltem a játék nehézségi szintjéről. A játékban van kezdő, amatőr, fél profi ( vagy valami ilyesmi) és profi. Szerintem a nehézségek jól vannak kiosztva, a kezdő nagyon könnyű, a profi pedig irtó nehéz. A játék grafikája nem nagyon szép, de megy a játékhoz. Az irányítás úgy 90%-ban jól működik.

 

Most jöjjön az értékelés.

Szerintem a játékkal el lehet lenni, a grafikája nem nagy szám, a hangoknál megemlíteném, hogy a legtöbb visszajátszásnál vannak tök jó, ismert zenék. A játék sokkal jobb ha átjön valaki vagy mondjuk a családdal döntögetitek az egyéni világ rekordokat. Szerintem a játék kellően megérdemel egy …......

 

8/10

Bocitej