Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinect Adventures

2011.10.02

 

Sziasztok most a Kinect Adventures-t fogom bemutatni. A játékot lehet egyedül vagy cooperative módban játszani. A játékban van labdás,csónakos,reflexes,gravitációs(egy űrbázison kell lebegnünk) és egy víz alatti(ahol a lyukakat kell lefognunk).

A kampányban ezeket kell megcsinálni. Persze külön fajta szinteken. Ha egy részt végig viszel kapsz (például ,jelvényt,bónusz pályákat és avatar itemeket).A kampányban sok pálya van de mégis gyorsan végig vihető. Történet nincsen csak annyi ,hogy megkel szerezned az összes jelvényt. A pályákon lehet érmeket szerezni például ,ha nagyon jól megcsinálsz egy pályát kapsz egy platinum érmet de , ha rosszul csinálod meg a pályát akkor vagy nem kapsz semmit vagy csak egy bronz érmet. Az említett bónusz pályákon lehet táncolni , énekelni vagy eszeveszettül ugrálni, ordítozni. A játék nem hosszú de legalább ellehet vele lenni.

Ez a játék nagyon jó ha valakit áthívsz vagy a családdal játszol. A játékban sajnos csak 5 játékfajta van, ami kicsit kevés és még kihívás sincs benne sok. Az én pontszámom ….

 

7,5/10

Bocitej

(Csak azért adok annyit amennyit mert majdnem minden Kinect tulajdonos ingyen kapta.)