Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Toy Soldiers teszt

2012.01.23

 

Helló, most a Toy soldiers nevű árkád játékról írnék nektek. Először is megemlíteném, hogy az 1. VILÁGHÁBORÚBAN játszódik és nem, nem én gépeltem el tényleg az első világháborúban kell átvennünk az irányítást a játékkatonák felett.

 

toyka.jpg

Szerintem a játék elég jó lett, mivel a kampány nem éppen egy könnyű menet már normál fokozaton se. Ez azért van, mert némely pálya végén vannak Bossok, amik néha meg tudják szorongatni az embert. A történetről nem tudok mit mondani, mivel hát ugye az első/második világháborús játékoknak nem szokott különösebb történetük lenni, itt meg pláne nem. A játék valójában Tower Defense stílusú. A játékos ládát kell megvédeni a hullámokban támadó ellenséges egységektől. Mint minden Tower Defenseben, itt is védelmi egységeket kell megadott építési területekre letenni. Ezeket az egységeket lehet fejleszteni pl:a mérges-gáz fújóból lángszóró lesz,továbbá lehet letenni szögesdrótot, ami lelassítja az ellenséges gyalogságot(ezt viszont tetszőleges helyre lehet letenni)és nem utolsó sorban átvehetjük az irányítást pár harci jármű fölött, mint pl: kezdetleges tankok,repülők, és ezekre szükség is lesz. Minden pályán van egy másodlagos küldetés, aminek teljesítéséért kapunk kis dolgokat egy ládába és ha az összeset megcsinálod a játék Achievement-tel jutalmaz.

 

toys.jpg

 

Ha a kampányt kijátszottátok még mindig ott a Campaing+, amiben minden pályán valamit megváltoztattak, mint pl:sötét van és csak a jelzőrakéták fényénél látod az ellenséget. És ha ezt is kijátszottad még mindig nincs vége a játéknak, mivel van multiplayer is, ami abból áll hogy 1 VS 1 match-eket lehet játszani és az ellenség játékládájába kell eljuttatni a saját egységeidet miközben véded a saját dobozod az eliminálástól. Itt akár te is hívhatsz hullámokban érkező egységeket, hogy szívasd vele az ellent.

 

toy.jpg

 

Összességében szerintem ez nagyon jópofa játék. 1200 Ms pont, ami ha jó helyen szerzitek be szerintem egyáltalán nem drága. Sajnos azért van negatívum is: néha egy egy egyjátékos pálya elég egyhangú és unalmas de ennek ellenére még mindig jó a játék, főleg ha van valaki akivel tudsz játszani. Ja és a játékot lehet egy tévén ketten játszani. Az én értékelésem:

 

88%                                                                                                                                                                                      Senti

A teszt favicce pedig:

Börtönorvos a páciensnek:

-Van egy jó hírem és egy rossz hírem!Melyikkel kezdjem?

-A jó hírrel!

-Nos,hamarosan letelik a büntetése.

-De doktor úr,én életfogytiglant kaptam.

-Na,ez a rossz hír...