Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Toy Soldiers: Cold War teszt

2012.01.26

 

Helló,Senti vagyok és most a Toy Soldiers Cold War-ról írnék nektek. Az alapokat már leírtam a másik Toy Soldiers tesztben úgy hogy az újításokat mondanám el.

toy-soldiers-cold-war-announced.jpg

Ami először is nem vált a játék előnyére hogy, nagyon könnyű lett. Nagyon kevésszer haltam meg és az utolsó kivételével mindegyik Bosst elsőre legyőztem. Persze legnehezebb fokozaton már nem ilyen könnyű. További újítás hogy, már vannak minijátékok. Ezek elég egyszerűre sikeredtek de élvezhetőek . Van például az amikor legyeket kell légelhárító ágyúval szanaszét lőni vagy mikor AC-130-cal kell minél több embert „a másvilágra küldenünk”. Ezen kívül bejöttek a játékba a Barrage-ek amiket akkor kapunk ha gyorsan eliminálunk minél több embert. Ilyenkor ha már közel jársz a Barrage-hez nem kell újratölteni és ha sikerül elérnek akkor találomra kisorsol neked egy ikont ami lehet tüzérségi támogatás de akár Atombomba is. A játéknak az előző részhez hasonlóan nincs története de nekem egy ilyen játéknál nem is hiányzott.

toy.jpg

Itt is vannak irányítható járművek és nem is olyan kevés. Van több fajta helikopter, vadászgépek,tankok és páncélozott csapatszállító járművek. Viszont ezek elemmel működnek ami korlátozott számban található a pályákon. Az egyik lehetőség hogy, „életben tartsuk” járművünket hogy, felszedjük ezeket az elemeket de, van egy elemtöltő amire ha időben visszaviszed a járművet elkezd feltöltődni az energiaszintje és ha ez sem sikerül és a harci eszköz elpusztul akkor sincs gond mivel pár másodpercen belül respawn-olni fog. Most pedig jöjjön a multiplayer.

toyka.jpg

A multiplayer-nek ugyanaz a lényege mint az előző részben. Viszont itt is lehet használni a Barrage-eket persze csak súlyos összegekért. Továbbá itt a multi-n belül a járműveket vásárolni kell. Az árak kb. a védelmi egységek árával összehasonlítható vagyis döntsük el hogy defenzív vagy offenzív taktikát használunk persze a defenzívnek egy idő után át kell mennie offenzívba de a meccs elejére gondoltam. És megjelentek a kommandósok is (ezek az egyjátékos pályákon is vannak).A játéknak most már van cooperativ-ja itt a singleplayer pályákon küzdhetünk vállt vállnak vetve. És az előző részben szereplő survival módot is játszhatjuk ketten.

toys.jpg

Összességében szerintem ez a játék jó lett. Elbírt volna több pályát, egy 2Vs2 játékmódot és még pár újítást. Félre ne értsetek a játék jó és szerintem megér 1200 Ms pontot. Az én értékelésem:

85%                                                                                                                                                                                       Senti

 

A teszt favicce pedig:

-Doktor úr, segítsen rajtam. Napok óta nem tudok aludni.

-Miért?

-A végrehajtók elvitték az ágyamat.