Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dungeons Defenders

2011.10.25

 Dungeons Defenders

Sziasztok most a Dungeons Defenders-t fogom bemutatni. A játék live-on érhető el. Az ára 1200 MS pont ami soknak tűnik de a teszt végére rájöttök, hogy nagyon is megéri.

Történet: A történetet nem nagyon értettem, de a fantasztikus képek segítségével valamit kibogoztam belőle, ezt most elmesélem. Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer négy hős, akiknek elkellett pusztítaniuk az ork hadsereget. A gonosz erőt be is zárták egy nagy kristályba. De a lovagoknak el kellet menniük egy csatába és a gyerekeikre bízták a kristály kulcsát vagy a kristályt (nem tudom). De elkezdtek játszani a felmosó ronggyal és véletlenül a kristály tartóját eltörték. A mi feladatunk az , hogy megvédjük a kristályt a ránk támadó ork sereg ellen.

Karakterek: A játékban van négy karakter. Akik a négy hős gyermekei.

A Lovag: Nagyon erős és a védelmi álláspontjai is elég jók. Teljesen fel van páncélozva kivéve alul mert nadrágja nincsen, csak egy szívecske mintás alsónadrágja. Csak közelharci fegyvereket tud használni.

A Pap: Elég erős karakter. De van benne egy nagyon jó dolog. A jó dolog benne az , hogy van lándzsája és tud varázsolni is. Tornyok, meg ilyenek nincsenek neki, csak erő tereket tud alkalmazni. Mellesleg az ő fegyverei néznek ki a legbrutálisabbul.

A Varázsló: A varázsló kis szinten nagyon gyenge karakter, de ha jól fejleszted fel nagyon jó tud lenni. Van rajta egy felnőtt kalap és egy köpeny. A varázsló varázsbotokat tud használni.

A Vadász: Nyilakat, puskákat, gépfegyvereket és stb., tud használni. Tornya úgy tudom neki sincs, ahelyett tud lerakni bombát, lángoló rudat a padlóra és stb. Ez az egy karakter nő a többi mind férfi.

Grafika: A grafika nagyon hangulatos lett mivel a játékba egy kis rajzos kinézetet is belevittek.Szerintem a játékhoz nagyon is passzol. Nagyon kidogozottak lettek a pályák, ezért is öröm vele játszani.

Kampány: A kampány csak annyit foglal magába, hogy van kb. 15 pálya és azokat teljesítenünk kell easy, normal, hard és insane fokozaton. A játékban lehet építeni védelmi egységeket például: nyíl ágyú, varázs torony, erő zóna, bomba és stb. A játékban ezeket nagyon fontos használni mert ezek nélkül nagyon gyorsan veszítünk. A játék lényege az, hogy a kristályt a pályákon meg kell védeni. Az utolsó pályákon már két vagy három kristályt kell megvédenünk. Lehet fegyvereket gyűjteni, venni és fejleszteni. A játékban van egy úgynevezett kocsma szerűség ahol lehet vásárolni, fejlesztgetni és a küldetéseket elindítani. Mellesleg a 15 küldetést játszhatjuk Live-on, egyedül vagy akár négyen osztott képernyőn. A küldetések mellet vannak Challenge-ek. Azokból is 15 darab van. Vannak olyanok mondjuk, hogy nem építhetsz semmit sem, védd meg a saját ogredat és stb. A játékban lehet a tornyokat fejleszteni is pl.: több élet, erő, gyorsaság. Ezeket magadon is fejlesztheted. Amikor megcsinálod a karaktered a ruháját átszínezheted. Az ellenségek nem egyformák. Vannak kicsi és nagy goblinok, orkok, varázslok és stb. Ha könnyűben játszol zöldek, ha nehézben narancssárgák az ellenfelek. Néhány pályán vannak főellenségek is. Ezeket most nem mondanám el, legyen meglepetés. A karaktereket 70-es szintig lehet fejleszteni. Nekik a boltban lehet állatot is venni ami erősít téged. A játék elég nehéz különösen a Challenge-ek brutálisak. Szerintem nagyon el lehet vele lenni.

Összegzés: Ez a game az arcade játékok közül nagyon, de nagyon kiemelkedik. hangulatos, élvezetes és szép  lett. Mint minden játékban ebben is vannak kisebb-nagyobb hibák. Az első kisebb hiba az , hogy néha van egy kis lag. A másik néha átlógsz vagy esel valamin. Ezek nem nagy hibák de azért megcsinálhatták volna. Végül is nagyon jóra sikeredet és nagyon is megérdemli a nagy pontszámot.

 

9/10

Bocitej

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.