Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A World of Keflings

2011.11.28

 A World of Keflings

Sziasztok ez a teszt most az Arcade tábort gyarapítja.

kkkk.jpg

A játékból van egy régebbi rész de én ezt fogom letesztelni. A játékról azt kell tudni, hogy vannak kis lényeket (embereket) akiket keflingek-nek hívnak, mi pedig az ő szemükben olyasmi istenek vagyunk. Nekünk mint ,,istenek” rendet kell teremtenünk a világban. A feladatunk segíteni a keflingeken és azoknak vágyait segítségeinkkel elérni.

A játékot lehet ketten osztott képernyőn játszani vagy online co-opban ami nagyon de nagyon élvezetes. Kivéve hogy ha bejön egy hülye gyerek és mindent amit csináltál elpusztít, de ez mellékes. Velem szerencsére ilyen nem történt mivel én nem játszottam interneten csak egyedül vagy offline co-opban. Mindenkinek ajánlom mivel nagyon jó és élvezetes.

A kampány arról szól, hogy mi (isteneknek) segítenünk kell a keflingeken, de ezt mondjuk már elmeséltem. Kell építeni házakat vagy egyéb építményeket de erre majd később kitérünk. Ami nagyon idegesítő mondjuk van egy kefling akinek egy jég kunyhója van, amit te lerombolsz és a helyére egy fából készült szép nagy házat raksz. Eddig oké de az a szerencsétlen kefling csak úgy bőg, hogy neki nincs háza.

 

kkk.jpg

 

Ezért ha leromboltok egy házat akkor helyére rakj egy teljesen ugyan olyant. Ennek szerintem nincs semmi értelme! De mindegy ez még nem olyan nagy baj amitől egy játék már rossznak számít. A kampányban vannak küldetések amelyek leginkább építs ilyent-olyant vagy amolyant ami unalmasnak tűnik, de annyira valamiért mégsem az. A kampányban lehet szerezni Avatar Itemeket is amelyek azért boldoggá teszik az embert. A kampány hossza úgy kb. 7-8 óra közé esik, ami egy Arcade játéknál elég hosszú játékidőt jelent, nem úgymint a CoD MW 3-nál vagy a Battlefield 3-nál. Ezért nekem a kampány nagyon tetszett jó és hosszú is volt. kk.jpg

A játék leginkább az építészetre van kiélezve ami nekem nagyon tetszik. A játékban ezért leginkább ezek a főbb feladataink(amit már elmondtam) hogy építsünk ilyen vagy olyan házat vagy egyéb építményt. Amikhez persze kell nyersanyagokat gyűjtenünk mint például: fa, kő, kristály és stb. Amit tovább is fejleszthetünk pl.: fából fadeszkát vagy kőből kőtömböt.

A grafika nekem nem nagyon tetszik számomra kicsit csúnyácska de mivel stratégiai játék ezért kicsit mégis csak ellehet nézni neki. De, hogy nem ez a legszebb játék az egyszer biztos.

k.jpg

 

Építményekből nagyon sok fajta van mivel a kampány több fajta néphez is elrepít minket jeges helytől egy sivatagos helyig és ami közöttük van a nekünk legfontosabb hely a királyság. Szép, zöld füves világ. Ezek a helyek változások, legalább hosszabbítják meg bővítik a játékmenetet.

 

 

A tesztnek vége jöjjön az értékelés. Nekem a játék nagyon tetszett és mivel co-opban játszottam még inkább élveztem. A játék változatos és végre egy játék ahol nem a harc hanem az építészet a fontos ezért egy elég magas pontszámot érdemel a játék.

 

Pozitív:

+co-op                                           + változatos helyek és alapanyagok

+játékmenet hossza                   + építészet

 

Negatív:

-elég buta keflingek

-kicsit csúnya grafika

 

85%

Bocitej