Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gears of War: Aspho-mezők könyvajánló

2012.04.27

 Karen Traviss:

Gears of War

Aspho-mezők

 

 

Egy rövid könyvajánlóval szeretnék kedveskedni. Azok, akik komolyabban követik oldalunkat, tudhatják, hogy rendkívül imádom a Gears of War sorozatot, és nagy örömömre, a közelmúltban magyar nyelven is kiadták Karen Traviss nagy sikerű könyvét, a Tuan kiadó jóvoltából.

A regényt időben egyrészt az első és a második rész között lehet elhelyezni, mivel a történet két részből áll. Először is van egy keret, melyben egy kevésbé fontos hadműveletet követhetünk figyelemmel. A csavart az hozza, hogy feltűnik egy új arc, aki maradjon titok, hogy ki (3. részből ismert lehet). Másrészt az időben visszaugorva, a Pendulum háború legfontosabb csatáját élhetjük át.

A regény által bepillantást nyerhetünk az E-day előtti időkbe, mely nekem személy szerint nagyon bejött. Mindig is kíváncsi voltam, milyen Sera valódi arca. Plusz megismerhetjük Carlos Santiagot is.

A szereplők erősítették a róluk alkotott képet. Marcus megmaradt a tettek emberének, Baird ugyanolyan seggfej alak, mint volt, Dom a kedves srác, Cole meg, áááá, ő Cole Train. De viszont olyan embereket is igen alaposan megismerünk, akik a játékban kevesebb szerepet kaptak, mint például Hoffman ezredest. Sőt azt is megtudjuk, milyen "király" kis kormány ez a COG.

Többet nem is mondanék, nem szeretném elárulni minden egyes részletét. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a Gearst, vagy netán a háborús regényeket. Viszont teljes Gears ismeret hiányában senkinek sem ajánlom. Ez egy, úgymond sztori DLC, és DLC-t sem veszünk alap játék nélkül.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok, aki befizet rá.

 

Megvehető itt.: http://tuan.sfportal.hu/blog/karen-traviss-gears-of-war-aspho-mezok-reszlet-170.konyv

 

https://www.szukits.hu/tuan/233-gears-of-war-aspho-mezok.html

 

Ui.: Már előkészületben van a 2. rész, és a 3. rész is még idén megjelenik.

Akik netán Star Wars, Warhammer, illetve Mass Effect könyveket keresnének, azok is körültekinthetnek, a két említett oldalon.