Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kinect Star Wars előzetes

2011.12.21

 Kinect Star Wars

Sziasztok ez a Kinect egyik leginkább várt játékának az előzetese. A Kinect Star Wars. 2011 végére jelentették be, de érzékelési hibák miatt (állítólag) 2012 elejére tolták át. Az is kiderült, hogy az alap játék egy táncolós mini játékot is fog tartalmazni. Mivel említettem, hogy a leginkább várt játék ezért egy gépcsomagot is kifognak adni, amely R2-D2 és C-3PO-os kinézetű lesz. Elvileg a konzol a bekapcsolásnál ugyan olyan csipogó R2-D2-s hangja lesz. Ezekről az én véleményem az, hogy ez már egy ok a Kinect vásárlásakor.

 

kinect-star-wars.jpg

 

A Kinect Star Wars-ban lehet majd fénykardozni, fogat versenyezni, az erőt használni és stb. Mi több kéne egy Star Wars-ba? A fénykardot mozgatni saját kezünkkel a Star Wars fanatikusoknak egy élmény. Meg úgy mindenkinek a világon. A fénykardot a saját hangunk használatával lehet bekapcsolni. A fogatversenyről sajnos nem tudunk nagyon semmit de várjuk a részleteket. Azt is tudjuk, hogy ketten is lehet játszani, mint majdnem mindegyik Kinect játékot.

Számomra fura, hogy lesz táncolós minijáték. Én szerintem ezt nem kéne, mivel röhejes, bár még nem tudni róla semmit.

Sajnos nem tudunk még annyi mindent, ezért így végére érve azt kell, hogy mondjam, hogy a tánctól elnézve ez lesz a legjobb Kinect játék az én véleményem szerint és ezt nem azért mondom, mert Star Wars rajongó vagyok ( mert nem vagyok egy nagy fan ) hanem mert ez nagyon jó és élvezetes játék lesz.

Bocitej