Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Grand Theft Auto 5 előzetes

2011.11.28

 

Grand Theft Auto V

 

Sziasztok, újra itt vagyunk egy új előzetessel, nem bármilyennel, a GTA 5-ével. Az alábbi (hihető) információkat egy névtelen brit újságíró szivárogtatta ki.

 

 

Los Santos csak egy része San Andreasnak, a bejárható terület négyszer akkor lesz mint a Gta IV-ben, Liberty Cityben. Lesznek hatalmas szélmalmok, farmok és olajfinomítók. Mindezek bicikliző, kempingező fiatalokkal, padon újságot olvasó öregekkel. Több mindenre mászhatunk fel, nem csak létrákra, hanem oszlopokra és más építményekre is. Nagyon hiányoltuk a régebbi részekben a kisgyerekeket és az állatokat. Állítólag ezeket is orvosolni fogják, sokféle macskával, kutyával de talán lovakkal is találkozhatunk majd, de gyerekekkel semmiképen sem.

 

 

Nagyon sok épületbe is bemehetünk (plázákba, rendőrségbe, hatalmas kórházba és csatorna rendszerba, ahol jetskyzhetünk majd). Az MI is sokat fog fejlődni, az emberek társalognak és ismerkednek egymással, kocognak edzenek,tankolnak, szóval egy járókelőt követve beláthatunk az életébe.

 gtav.jpg

 

A Grand Theft Auto részeinél mindig is nagy bejárható területtet keptunk, ezért fontosak voltak(lesznek) az autóink is. Ezeket mostmár a San Andreasban megszokott módon tuningolhatjuk és elmenthetjük őket a garázsunkban. Sőt, lehet hogy még tankolni is kell majd őket, de ezen még gondolkozik a Rockstar Games.

 

 

A mobil megmarad, de mostmár csak azok fognak hívni rajta, akik küldetést vagy munkát ajánlanak fel nekünk. A fegyverek is maradnak a régiek, de újabb bombák(taposó, távirányítható stb.) is bekerülnek a fegyvertárunkba, nem is beszélve a fegyvermúzeumról, ahonnan kedvünkre lopkodhatunk, feltéve ha majd le tudjuk rázni a haragos rendőröket. Ha szerencsénk van, és pont folyik az üldözött autósnak a járműjéből a benzin, akkor akár bele is lőhetünk az útra csöppenő üzemanyagra ami erre fellobban követve a kocsit addig, míg el nem éri a tartályt, ami azután gyönyörűen felrobbantja a rossztevőnket.

 

 gtavv.jpg

Kivették a bowling és a golf lehetőségét, de cserébe hegyeket mészhatunk, ejtőernyőzhetünk, edzhetünk, kosarazhatunk, ketrecharcozhatunk és még sorolhatnám. Karakterünket egy bizonyos szintig tester szabhatjuk, a testalkatát és a ruházatát beleértve.

  

gta.jpg

 

A küldetésekben betörhetünk a szomszédba vagy a bankba is, de önszántunkból nem rosszalkodhatunk ilyen téren. A harc is fejlődni fog, embereket használhatunk túszul, a rendőrök könnygázt és kutyákat is bevetnek, nem beszélve a faltörő kosról, amivel betörnek majd azon az ajtón, amit mi nagy nehezen eltorlaszoltunk bútorokkal. Az időjárásba még a földrengést is beletették. A fegyvereket egy bizonyos mértékben testre szabhatjuk, de némelyiket mi is összerakhatjuk.

 

Mégegyszer mondom, ezek csak pletykák, ne vegyétek készpénznek! Elvárásaitokat, gondolataitokat a játékkal kapcsolatban írjátok meg hozzászólásba.

 

 

Armax