Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Borderlands 2 előzetes

2011.12.05

 Borderlands 2

A Borderlands első része fantasztikus volt. A Gearbox rájött, hogy a Borderlands-nak nem igen akar csökkeni az eladott példányoknak a száma, azaz már nem csináltak volna még egy részt, vagyis elfeledték volna az egészet. A Borderlandsot leginkább a fantasztikus kooperatív módjáért vették a játékosok, ami persze érthető. 

befutottak_az_elso_borderlands_2_kepek_1.jpg

De mivel most a cégnek van egy csomó új programozója, így nekiülhettek a folytatásnak. A játékban két kasztról tudunk eddig. Az egyik a nagydarab melák, amely 2 fegyverrel tudja irtani a népet. A Siren, amely ugyancsak nő karakterként jelenik meg a játékban. Eddig csak erről a két karakterről tudunk, de reméljük, hogy lesz azért négy is, mint a régiben. A karaktereknél megmarad a szeretet skill fa, amiben csak egy-két változtatást csinálnak, hogy minél terebélyesebb legyen. A játékban még több modifikáció és fegyver kap helyet. Persze nem csak ezekből lesz több, hanem bejárható területből is. Az első részben szeretett homokfutó is megmarad, sőt jobb irányítással és több férő hellyel.

Mindenek szerint az intelligencia is növelődik a játékban, mivel elég kiszámíthatóak voltak az ellenfelek. A Borderlands 1-ben nagyon kevés NPC volt a nagy tájon, persze egy ilyen nagy helyet azért tényleg nem éri meg tele tölteni NPC-vel. A grafika, ha minden igaz marad a régi csodás kinézet, aminek én nagyon örülök. Mint a régi részben itt is megmarad a jól bevált több mint 10,000,000 fegyver variáció.

 

Bocitej